Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyJaké byly podzimní veletrhy v Letňanech - FOR DECOR

Jaké byly podzimní veletrhy v Letňanech - FOR DECOR

11.10.2012 - Na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech proběhl počátkem října - ve dnech 4. – 7. 10. 2012 - soubor podzimních veletrhů FOR INTERIOR, FOR DECOR, FOR PRESENT a FOR GASTRO&HOTEL, který představil  aktuální trendy, nové technologie i materiály, designový, luxusní a stylový nábytek, ale i dekorace do interiérů novinky v oblasti restaurací a mnoho dalšího.

 

                          Jaké byly podzimní veletrhy v Letňanech - FOR DECOR

                                                

 

Na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech proběhl počátkem října - ve dnech 4. – 7. 10. 2012 - soubor podzimních veletrhů FOR INTERIOR, FOR DECOR, FOR PRESENT a FOR GASTRO&HOTEL, který představil  aktuální trendy, nové technologie i materiály, designový, luxusní a stylový nábytek, ale i dekorace do interiérů novinky v oblasti restaurací a mnoho dalšího.

 

Veletrhů se zúčastnilo 412 vystavovatelů na čisté výstavní ploše 9 523 m2,

Mezi vystavovateli byly zastoupeny kromě České a Slovenské republiky i Bělorusko, Chorvatsko, Jižní Afrika, Rakousko, Spolková republika Německo a Turecko.

 

Největší plochu celého veletrhu obsadil rozsáhlý veletrh bydlení a nábytku  FOR INTERIOR.

Velké zastoupení zde měli výrobci a prodejci sedacích souprav, kuchyní, firmy prodávající designové interiérové doplňky i firmy se stylovým nábytkem. Na veletrhu rovněž  proběhla autogramiáda zpěvačky Dary Rolins, která se zde prezentovala s expozicí ze svého nového showroomu  Dara Rolins Galery.

Výrazně byli zastoupeni také výrobci postelí a matrací nebo dětského nábytku.  Návštěvníkům byli k dispozici rovněž renomovaní odborníci z řad architektů a designérů, kteří zájemcům bezplatně poradili se zařízením interiéru dle jejich vkusu a prostorových možností.

 

Veletrhy FOR DECOR a FOR PRESENT jsou  již tradiční součástí soboru podzimních akcí.

Premiéru na veletrhu dekorací si odbylo několik významných firem, nabízejících luxusní interiérové doplňky i  kvalitní kuchyňské a domácí potřeby, neboť zde  vystavovali výhradní dovozci renomovaných značek. Návštěvníci  obdivovali expozici světoznámého designéra Bořka Šípka, který na veletrhu představil luxusní vázy, ale také novinky z kolekce Shelf, která ukrývá tzv."drobné" sklo, které je jedinečné svým šípkovským designem, přesto finančně dostupné.

 


Na velethu FOR DECOR jsme nemohli chybět s "Poradenským centrem" Cechu malířů a lakýrníků ČR pod vedení Pražské cechovní skupiny.

Členové pražské cechovní skupiny zde reprezentovali jak sami sebe, tak propagovali řemeslo i cech.

Návštěvníky velmi zaujali praktické ukázky, které si mohli i vlastnoručně vyzkoušet.

Děkujeme všem, kteří se výstavy zúčastnili.

 

Veletrh  FOR PRESENT nabídl dárky osobního i firemního charakteru světových značek, představil nejedno šperkařství s luxusními i přírodními komponenty, perlami, kameny,kožené

zboží a galanterii od českých firem, kosmetické značky s nestandardní nabídkou kosmetiky. Návštěvníky potěšily také možnosti profesionálního balení dárků nebo novinky z oblasti kancelářských pracovních pomůcek.

 

Poslední halu  obsadili vystavovatelé 2. ročníku veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, který byl věnován gastronomickému zařízení, vybavení restaurací a hotelů a jehož  hlavním partnerem byla  Asociace hotelů a restaurací ČR. V rámci této expozice proběhla řada doprovodných akcí jako  live cooking  show, soutěže baristů či soutěž  Staropramenu  o nejlepšího výčepního .

 

 

Poprvé byly spuštěny facebookové stránky ABF Bydlení , v jejichž rámci byla zorganizována společná soutěž vystavovatelů - Můj veletrh. Hlavní cenou Hry byl spací set Tempur v ceně 127 000 Kč.

 

  

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 11.10.2012, 10:13

zpět | nahoru