Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPozvánka na výstavu "HOBBY 2013" v Českých Budějovicích

Pozvánka na výstavu "HOBBY 2013" v Českých Budějovicích

26.4.2013 - Měsíc květen bude již tradičně patřit na výstavišti v Českých Budějovicích jedné z nejpopulárnějších akcí svého druhu v celé České republice.

VÝSTAVA "HOBBY 2013" ČESKÉ BUDĚJOVICE 15.5. – 19.5. 2013

 

 

  

Měsíc květen bude již tradičně patřit na výstavišti v Českých Budějovicích jedné z nejpopulárnějších akcí svého druhu v celé České republice.

Výstava Hobby je celostátním svátkem zahrádkářů, chovatelů, kutilů, stavebníků a všech, kteří se chtějí inspirovat, jak změnit, vylepšit a obohatit svůj dům, byt nebo chatu.

Velká pozornost je věnována  je věnována alternativním zdrojům a úsporám energie a dotacím v této oblasti. Výstava je doplněna odbornými poradnami pro pěstitele a chovatele i atraktivním doprovodným programem.

Co zde naleznete:
nářadí a zařízení pro hobby a zahradu, rostliny a semena, stavebnictví, vytápění, klimatizace, ekologie, komunální a úklidová technika, zařízení a vybavení bytu, domu, potřeby pro domácnost, elektrické spotřebiče, vaření a kuchyňské potřeby, hračky, modelářství, potřeby pro sport a volný čas, chovatelství, propagační a dárkové předměty, textil, oděvy, doplňky.

Datum konání: 15.5. – 19.5. 2013

Místo konání: Výstaviště České Budějovice

Mapa: ZDE

 

 

 

Po celou dobu výstavy zde budou mít členové z Jindřichohradecké cechovní skupiny "PORADENSKÉ CENTRUM" pro veřejnost, kde budou předvádět praktické ukázky a také zodpovídat dotazy návštěvníků.

Poradna v oblasti malířství a lakýrnictví včetně praktických ukázek bude v PAVILONU T1.


PORADENSKÉ CENTRUM -  malířští mistři z profesní organizace Cech malířů a lakýrníků ČR (www.CECHmal.cz ) budou  ZDARMA radit návštěvníkům veletrhu jak si poradit s malováním a úpravami stěn. Přijďte se zeptat, pokud Vás něco trápí nebo pokud chcete poradit s výběrem materiálů, barev do Vašich domovů.

DEKORAČNÍ MALBY - ukázky netradičních malířských technik pro běžné i exkluzivní interiéry budou provádět členové "Cechovní skupiny Brno". Dnes se vrací do módy opět šablony. Šablony se používají velkoformátové a třeba jen v části interiéru nebo pro oživení určité plochy. Tato ukázka je zajímavá tím, že poměrně jednoduchým procesem dokážeme výrazně oživit interiér.

TAPETY JSOU OPĚT V MÓDĚ - ukázky tapetování a vzorů tapet nabídnou netradiční možnosti úpravy interiérů. K nahlédnutí bude i velké množství různých druhů tapet, tak aby si návštěvníci mohli představit svůj interiér v novém ztvárnění.

PLÍSNĚ, CHLAD A JAK NA NĚ - ukázka, jak se netradiční metodou zbavit plísní a chladu aneb jak zaizolovat stěnu stěrkovou hmotou pod malbou.

 

Otevírací doba
 středa - sobota 9 - 18 hod.
 neděle 9 - 17 hod.

 

Odborný doprovodný program naleznete ZDE (dokument Adobe PDF)ZDE

 

V neděli 19.5. je v Pavilonu Z od 11:00 hodin naplánován tento program:

11:00 - Přednáška „Jak rozeznat dobrého a špatného řemeslníka včetně praktické ukázky“

12:00 - Hádáme s Dr. Přemkem Podlahou a Cechem malířů a lakýrníků České republiky  – soutěžní  pořad, v němž budete spolu s Dr. Přemkem Podlahou a Kateřinou Kalendovou poznávat taje malířského a lakýrnického řemesla

 

Členové cechu mají vstupné ZDARMA. Zájemci, hlaste se na sekretariátu.

 
Plné vstupné                        100 Kč

Zlevněné vstupné                   60 Kč

Školní výpravy                       20 Kč

Rodinné                              220 Kč

 

VŠICHNI JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI!!!

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 26.4.2013, 13:18

zpět | nahoru