Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyVelké schopnosti v malém balení - Ford Transit Connect

Velké schopnosti v malém balení - Ford Transit Connect

30.7.2013 - Nový Ford Transit Connect nabízí všechny přednosti legendárního Transitu na příjemně kompaktním půdorysu. A přidává spoustu chytrých nápadů.

 

Velké schopnosti v malém balení - FORD TRANSIT CONNECT


 

Nový Ford Transit Connect nabízí všechny přednosti legendárního Transitu na příjemně kompaktním půdorysu. A přidává spoustu chytrých nápadů.

Potřebuje-li živnostník, podnikatel nebo malá firma dodávku, zcela samozřejmě zamíří k prodejci značky Ford. Legendární model Transit představuje ve světě užitkových vozidel jedinečný fenomén. O jeho výjimečném postavení na trhu svědčí fakt, že v mnoha zemích je slovo „transit“ jednoduše synonymem pro dodávku.

I přes svou proslulost a prakticky nekonečnou variabilitu však velký Transit nemusí být vždy ideální volbou pro živnostníky a ty, kdo jezdí převážně po městě.  Těm Ford nabízí jiné řešení – kompaktní Transit Connect, který se nyní představuje ve své nejnovější generaci.

Pod stylovou a nezaměnitelnou karoserií ukrývá Transit Connect stejně precizní a robustní techniku jako Transit, ale halí ji do příjemně kompaktních rozměrů.

Výrazný vzhled vozu byl utvářen pravidly kinetického designu Ford. Na prvním místě ovšem stále stojí praktičnost. Díky důmyslnému průvlaku v přepážce lze v novém Transitu Connect převážet předměty o délce až 3,4 m. Pravidelně tvarovaný nákladový prostor snadno pojme sádrokartonové stavební desky a pro bezpečné upevnění nákladu jsou k dispozici promyšleně umístěná uvazovací oka.

                              


Vybere si každý

Nový Transit Connect disponuje nákladovým prostorem o objemu 2,9 m3 (u krátkého rozvoru L1) až 3,6 m3 (u dlouhého rozvoru L2) s nainstalovanou přepážkou. Při započítání prostoru vpředu u vozů bez přepážky činí objem nákladového prostoru 3,7 m3, respektive 4,4 m3, flexibilní sklopné dvojsedadlo
spolujezdce může být upraveno na „provozní plochu“ nebo složeno k vytvoření dodatečného úložného prostoru. Nosností až 1000 kg se nový Transit Connect vyrovná nejlepším zástupcům své třídy. Zákazníci budou moci vybírat z karosářských variant Van, Kombi Van a Kombi.

Paletu pohonných jednotek tvoří úsporný vznětový motor 1.6 Duratorq TDCi ve variantách 55, 70 a 85 kW, zážehový 1.0 EcoBoost 74 kW a také 1.6 EcoBoost 110 kW, který spolupracuje se šestistupňovou samočinnou převodovkou.

Na rozdíl od mnoha soupeřů, kteří jsou testováni jako osobní vozy, se Transit Connect podrobil mimořádně náročnému programu testování životnosti a spolehlivosti, jenž Ford uplatňuje pro své užitkové modely. Prototypy při něm najezdily ekvivalent pěti milionů kilometrů, z toho nejméně 400 000 km v reálném nasazení u dosavadních provozovatelů Transitu Connect. 

   

 

Tourneo Connect a Grand Tourneo Connect

U prodejců značky Ford po celé Evropě lze již objednávat nové pětimístné Tourneo Connect a pěti nebo sedmimístné Grand Tourneo Connect. Tyto všestranné, stylové a cenově dostupné velkoprostorové vozy pro rodiny s aktivním životním stylem se pyšní největší flexibilitou ve své třídě díky přestavitelným sedadlům, důmyslnému řešení odkládacích prostor a bočním posuvným dveřím na obou stranách.

V rámci zaváděcí nabídky lze nový Transit Connect pořídit již za 299 900 Kč bez DPH, navíc s možností značkového financování Ford Credit bez navýšení, s první splátkou pouze 20%. Více na www.ford.cz

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 30.7.2013, 16:46

zpět | nahoru