Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyŠKOLENÍ MALÍŘŮ MLADÁ BOLESLAV - jak bylo

ŠKOLENÍ MALÍŘŮ MLADÁ BOLESLAV - jak bylo

12.2.2014 - Dne 6. 2. 2014 se uskutečnilo školení malířů v Mladé Boleslavi. Firma Barvy Boleslav s. r. o. uspořádala ve spolupráci s Cechem malírů a lakýrníků ČR školení a prezentační akci firem AkzoNobel a E-Corego.

ŠKOLENÍ MALÍŘŮ MLADÁ BOLESLAV

- kontaktní místo BARVY BOLESLAV s.r.o.

 

AkzoNobel je největším výrobcem barev na světě a v ČR prodává značky Dulux, Xyladecor, Hammerite a Luxol.

Firma E-Corego je distributorem výrobků Wagner, což je známý výrobce aplikační techniky nejen pro malíře a lakýrníky.

 

Školení zahájil pan Miroslav Procházka z firmy AkzoNobel a představil nový míchací systém Dulux včetně mnoha novinek. Potěšující zprávou je, že problémy s rozpouštědlovými barvami, které zmínili i účastníci školení, byly odstraněny a nová kvalita je skokem kupředu. Nový míchací systém značky Dulux výrazně rozšiřuje možnosti  v oblasti barevné škály  a produktů. Dulux nově nabízí například vodouředitelné emaily a silikonové fasádní barvy.

Následoval generální sekretář Cechu malířů a lakýrníků ČR pan Žatečka. Na úvod přivítal nového člena pana Václava Machotu v Cechu. Pan Machota je prvním členem cechu z regionu Mladá Boleslav. Věříme, že další přibudou. Cechovní list předal vedoucí pražské skupiny pan Zeman. Pan Žatečka představil činnost cechu  a dosavadní úspěchy cechu i ostatním účastníkům školení a vzbudil oprávněný zájem o vstup do cechu.

Po teoretické části a krátké diskuzi následovala praktická část, ke které se připojil i pan Zozulák z firmy E-Coreco a představil stříkací zařízení Wagner. Nový výrobek Wagner W 585 je pravděpodobně ideálním produktem pro zakázky malého rozsahu a vhodným doplňkem pro každého malíře. Práci s tímto zařízením si zkusil i pan Žatečka a ukázal všem, že není jen úředníkem cechu, ale i zručným řemeslníkem.

 

Celé školení jsme zakončili dobrým obědem a společnou diskuzí nad problémy malířů a i nás prodejců. Věřím, že brzy přibudou noví členové a naše kontkaktní místo se stane zároveň místem, kde se bude setkávat cechovní skupina.

 

Bc. Vojtěch Spolek
barvyboleslav@seznam.cz

 

 

   

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 12.2.2014, 14:18

zpět | nahoru