Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyPrimalex představuje nový bílý malířský nátěr vyžádaný profesionály

Primalex představuje nový bílý malířský nátěr vyžádaný profesionály

20.3.2014 - Zcela nový malířský nátěr Primalex PROJEKT získal ty nejlepší vlastnosti po dvojici příbuzných, osvědčeném a oblíbeném nátěru Primalex Plus a nejbělejším nátěru Primalex Polar. Novinka je určena především profesionálním malířům, kteří žádali výrobek vyšší kvality, tvrdšího a disperznějšího charakteru s velmi vysokou bělostí a kryvostí. Díky vysoké paropropustnosti lze Primalex PROJEKT dokonce využít i na sanační omítky. Novinka je v prodeji exkluzivně na nezávislém trhu, tedy  ve specializovaných prodejnách s barvami a laky.

 

Primalex představuje nový bílý malířský nátěr vyžádaný profesionály

 

 

Vysoce kvalitních ploch beze stop tahů válečkem lze s Primalexem PROJEKT dosáhnout na běžných vápenocementových omítkách, sádrokartonu, betonu, dřevotřísce i na sanačních omítkách. Primalex PROJEKT dosahuje výborné bělosti 92 % BaSO4, velmi dobré kryvosti a výborné vydatnosti, která běžně činí asi 8 m2 z 1 kg nátěru (v jedné vrstvě). U pravidelné výmalby světlými odstíny lze počítat s běžnou vydatností cca 10 m2/1 kg nátěru v jedné vrstvě. Finální povrch je matný a za sucha dokonale otěruvzdorný.

 

 

 

Volbou různého aplikačního nářadí přitom lze docílit odlišných výsledků. „Například při použití válečku s jemným a kratším plyšem, které jsou klasicky doporučovány spíše na sádrokartony, např. Progold 2016 z nabídky sítě Dům barev, docílíte nejen jemné struktury, ale zároveň dosáhnete i vyšší vydatnosti při zachování dobré kryvosti ve srovnání s univerzálními válečky,“ radí Ing. Petr Pešek, Technolog aplikací Primalex. Primalex PROJEKT byl testován profesionály z celé ČR na široké škále různých povrchů.

 

 

Aplikace

Primalex PROJEKT lze aplikovat štětcem, štětkou, stříkáním nebo válečkem.

Ředění

Nátěr se pro 1. vrstvu ředí max. 20 % vody, pro druhou se přidává max. 10 % vody. Při aplikaci airless se nátěr ředí max. 5 % vody.

Dostupnost

Nátěr Primalex PROJEKT lze zakoupit ve vybraných prodejnách s barvami a laky.

Doporučená maloobchodní cena, balení

299 Kč/balení 8 kg; 549 Kč/balení 18 kg

 

Více na www.primalex.cz.

 

 

Primalex

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, širokým rozsahem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je kromě vlastní laboratoře kontrolována organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, která certifikovala systémy ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Získala také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky, barvy na kov a dřevo, zateplovací systém, prostředky na úpravu podkladu a disponuje sítí přibližně 300 Kolorovacích center pro obarvování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České a Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Spotřebitelům jsou na nejmodernějších strojích na počkání připraveny vysoce kvalitní obarvené interiérové a fasádní nátěry, omítky a barvy na kov a dřevo.

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je I nadále zůstat předním světovým výrobcem nátěrových hmot a dalších speciálních výrobků. Díky inovacím, úsilí o udržitelný rozvoj a kompetenci v oblasti barev pomáhá PPG svým zákazníkům v průmyslu, dopravě, výrobě spotřebního zboží a na trhu autopříslušenství vylepšovat více povrchů různými způsoby než kterákoliv jiná společnost. Společnost PPG byla založena v roce 1883, má světové ředitelství v Pittsburghu a působí ve více než 60 zemích po celém světě. Tržby v roce 2011 dosáhly 14,9 miliardy dolarů. Akcie společnosti PPG jsou obchodovány na New York Stock Exchange (symbol: PPG).

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 20.3.2014, 11:18

zpět | nahoru