Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČlánky / InformaceČasopis Spektra předal svá ocenění

Časopis Spektra předal svá ocenění

10.11.2014 - Časopis Spektra předával letos svá ocenění 2.října na již tradičním místě - v restauraci Hergetova cihelna na pražské Kampě.

 

Časopis Spektra předal svá ocenění

 

 

Časopis Spektra předával letos svá ocenění 2.října na již tradičním místě - v restauraci Hergetova cihelna na pražské Kampě. Tradiční bylo nejen místo pořádání akce, ale i krásné počasí babího léta, pohotová moderátorka Šárka Volemanová a příjemně strávený čas mezi těmi, kdo si letos odnesli ocenění roku časopisů Spektra, DOMO a Obklady, dlažba & sanita v kateoriích Realizace, Realizační firma, Prodejní centrum a Produkt roku 2014.

 

 

 

Realizační firma roku 2014 získal náš člen firma Malířství & natěračství Michal Bedrníček - www.malirstvi-bedrnicek.cz

Michal Bedrníček založil svoji firmu v roce 2000. O dva roky později se stal řádným členem Cechu malířů a lakýrníků ČR, kde dnes působí v kontrolní a revizní komisi. Je členem Hospodářské komory ČR. V roce 2012 získla od Cechu malířů a lakýrníků ČR ocenění SKOKAN ROKU za výrazný profesní růst. V roce 2013 byl oceněn 3.místem v anketě Živnostník roku 2013 Pardubického kraje.

Hlavním cílem firmy je podle jeho slov zodpovědné, odborné a spolehlivé provádění všech nabízených služeb. O své práci říká: "Svých zákazníků si velmi vážím a největším vyznamenáním pro mě je, když využívají mých služeb opakovaně".

 

Ocenění převzal Michal Bedrníček, majitel firmy.

  

 

 

 

 

Prodejní centrum roku 2014 získal náš člen firma PROFI COLOR s.r.o. - prodejna Mukařov. - http://www.profi-color.cz

Společnost PROFI COLOR s.r.o. navázala na rodinnou tradici, jejíž kořeny sahají až do roku 1948. Společnost v současnosti provozuje pět prodejen, první byla v roce 2000 otevřena v Nové Vsi, kde je také centrála firmy, v roce 2006 následovala prodejna v Mukařově, pět let poté v Nehvizdech a v nedávné době v Praze - Lahovicích a Nymburce.

Obchod v Mukařově tvoří prodejní plocha cca 300m2 a skladové prostory 160m2.

V prodejně mimo jiné upoutají na první pohled regály s nářadím COLOR EXPERT a STORCH, které patří k nejrozměrnějším u nás. Pro všech pět prodejen pak platí motto firmy: Zakládáme si na profesionalitě a na flexibilním chování k našim zákazníkům, hlavní prioritou je pro nás jejich spokojenost za všech podmínek.

 

Ocenění převzala Renata Štěpánová, vedoucí prodejny.

 

  

 

 

Do Ocenění roku se může vždy od ledna do konce srpna přihlásit firma či jednotlivec, jimž se v daném roce podařilo něco mimořádného, mají vyjímečný výrobek, krásnou prodejnu, uskutečnili zajímavou realizaci. Slavnostní předání Ocenění roku je společné pro všechny tři odborné časopisy vydavatelství Atemi: DOMO, Spekra a Obklady, dalžba & sanita, a stává se tak příjemným mezioborovým setkáním malířů, podlahářů, obkladačů a výrobců a dovozců materiálů pro tyto branže, kteří ceny přebírají z rukou šéfredaktorky časopisů Jany Komárkové j.komarkova@atemi.cz a obchodní manažerky Markéty Kopecké.

 

Zájemci, pište hlaste se pí Komárkové!!

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 10.11.2014, 14:57

zpět | nahoru