+420 800 145 555

Novinky

Nabídka zvýhodněného školení DIISOKYANÁTY

Před časem jsme vás informovali o Regulačních aktivitách REACH týkající se diisokyanátů v EU. Nyní bychom vám našim obchodním partnerům rádi nabídnuli absolvování jednoduchého e-learningového školení na toto téma. Číst více

Najděte nejbližší prodejnu ve vašem okolí

Hledat

V současnosti jsme jeden z největších českých výrobců a distributorů nátěrových hmot.
Skupina COLORLAK vlastní vedle hlavního – mateřského výrobního závodu ve Starém Městě také několik obchodních firem.

Akciová společnost PANTER COLOR a.s. patří mezi největší velkoobchodní distribuční sítě nátěrových hmot v České republice. Malospotřebitelé mohou, kromě běžných prodejen barev a laků, nakoupit náš sortiment rovněž ve specializovaných prodejnách sítě SVĚT BAREV nebo v prodejnách vlastní sítě COLORLAK maloobchod s.r.o..

Na Slovensku zajišťuje prodej a distribuci naše dceřiná společnost COLORLAK SK, s.r.o. prostřednictvím distribučních skladů v Banské Bystrici a Spišské Nové Vsi. Zároveň COLORLAK SK, s.r.o. provozuje síť prodejen FEB a Color Profi, ve které je značka COLORLAK plnohodnotně zastoupena.

Samostatná specializovaná značka EKOLAK nabízí a neustále rozvíjí technologie zateplovacích systémů, ale i ostatního sortimentu jako interiérových a fasádních barev, omítkovin, lepicích a stěrkových hmot či penetračních a základních nátěrů. Naše významné postavení posilujeme nejen na tuzemském trhu, ale i v zahraničí. Vývoz tvoří z celkového obratu více než 20 %.

 

COLORLAK