Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČESTNÍ členové Cechu4 - Vážený partner Cechu - HET, spol. s r. o.
4 - Vážený partner Cechu - HET, spol. s r. o.

4 - Vážený partner Cechu - HET, spol. s r. o.

Kontakt

Adresa:417 65 Ohníč u Teplic
Telefon:+420 417 810 111 - 3
Fax:+420 417 810 114
E-mail:obchod@het.cz
Web:www.het.cz

Informace

Úvodní slovo

Vážení obchodní přátelé,

jen těžko bychom hledali v České republice odborníka, který by neznal výrobky tuzemského výrobce interiérových a fasádních barev HET. Kvalitní a přitom cenově výhodné malířské barvy Junior, Klasik, Brillant a Hetline si rychle získaly příznivce ve všech segmentech odběratelů. A to nehovoříme o speciálních nátěrových hmotách a naprosto unikátní řadě tónovacích barev Hetcolor. I v oblasti fasádních barev HET do sáhl významného postavení především díky pružným reakcím na konkrétní potřeby trhu. Akrylátové a silikonové barvy řady Fasadin a Mikral jsou žádány nejen pro běžné stavby, ale i pro objekty v extrémních podmínkách a historické památky. Samostatnou kapitolou jsou barvy akrylátové, které si téměř ze dne na den vydobyly pevnou pozici a úspěšně konkurují léta zavedeným a známým produktům.

V posledních letech si naše společnost výrazně upevnila svoje postavení mezi ostatními výrobci NH působícími na českém trhu. Odrazem toho je každoroční nárůst prodeje našich výrobků. Rok 2003 byl pro nás mimořádně úspěšný, dosažení tržby přes 200 mil. Kč při meziročním nárůstu 11 % a výroba 12.000 tun NH jsou toho dokladem. Potěšitelný je pro nás i zájem o naše produkty v zahraničí. Výrazný podíl na trhu jsme získali ve Slovenské republice, úspěšný je rovněž i export do Bulharska. Nově rozvíjejícími se teritorii jsou pro nás Maďarsko a Polská republika, kde je prodej realizován prostřednictvím nově založené dceřiné společnosti HET Polska.

Sortimentní nabídka firmy HET je dostatečně pestrá a zajímavá jak pro individuální spotřebitele, tak i profesionální zpracovatele. K nejdůležitějším produktům uvedeným na trh v uplynulých letech patří zejména tónovací systém Multicolor 2001, o jehož kvalitě svědčí téměř 150 dobře fungujících tónovacích míst, spokojenost obchodníků a spotřebitelů. O velké pozornosti, kterou ve firmě věnujeme výrobkovým inovacím a rozšiřování sortimentu svědčí i tento katalog.

Dosažené výsledky potvrdily správnost marketingové orientace na konečného zpracovatele, rychlé reakce na požadavky trhu, maximální podpory obchodních společností a jejich aktivit, stejně jako správnost distributorského systému a vytváření sítě autorizovaných prodejců v regionech.

Velké investice do výrobního zařízení, zejména do technologií a laboratorního vybavení, vedly k tomu, že technické a vývojové zázemí firmy je na solidní evropské úrovni. To současně napomohlo zvýšení efektivity výroby a kvality produkce. Ke sledování a zdokonalování jakosti produkce, dodržování zásad ekologického chování, hygienických a dalších předpisů napomáhá nejen obdržení certifikátu EMAS, ale i nově dokončený audit certifikátu ISO 9001.

Naše společnost spolupracuje s významnými domácími i evropskými dodavateli surovin, technologií a služeb, což se rovněž pozitivně projevuje v kvalitě našich výrobků.

Obchodní úspěchy se rovněž výrazně projevily v posílení ekonomické stability společnosti. To umožnilo v minulém roce navýšit základní jmění společnosti na 85 mil. Kč. HET zůstává i nadále ryze českou výrobně obchodní organizací s čitelnými a profiremními vlastnickými vztahy.

Rok 2004 je pro nás významný nejen vstupem České republiky a ostatních kandidátských zemí do EU, ale především uvedením velkého množství nových a inovovaných výrobků na trh.

Tento nový katalog, který se vám právě dostává do ruky, vám umožní seznámit se s naším aktuálním sortimentem a věřím, že poskytne i návod na řešení vašich otázek týkajících se problematiky v oblasti vodouředitelných NH.

Za HET spol. s r.o.

Mgr. Jiří Sokol
obchodní a marketingový ředitel

 

 

zpět | nahoru