Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČESTNÍ členové Cechu5 - Partner Cechu - DEKORA STUCK
5 - Partner Cechu - DEKORA STUCK

5 - Partner Cechu - DEKORA STUCK

Kontakt

Adresa:Areál ZD Dolina, Velehradská 1698, 686 03 Staré Město u Uh. Hradiště
Telefon:+420 572 581 736
Fax:+420 572 581 736
E-mail:mikeska@stukaterstvi.cz
Web:www.stukaterstvi.cz

Informace

O firmě

 
 

Z názvu firmy DEKORA STUCK velmi lehce zjistíte, že se zabýváme výrobou především sádrových interiérových profilů, které výborně doplňují jakýkoliv prostor a tím dotváří celkovou atmosféru objektů. Působí spíše dekorativně a stávají se stále častěji velmi vhodnou a v rukou odborníků až dominantní součástí interierů.

Jsme firma, která má sice krátkou, ale na realizaci a růst velmi bohatou historii.

Skloubili jsme vědomosti z historie a moderní technologie, aby jsme mohli nadále nést pomyslnou pochodeň „užitkového umění", které má v Čechách a na Moravě velmi bohatou tradici.

Jsme kolektiv mladých, nadšených lidí, kteří vymýšlí, tvoří a přikládají ruce k dílům, aby „štukatérství" zůstalo plnohodnotným uměleckým oborem a nebylo vytlačeno na periferii pseudoumělci nabízejícími umělé náhrady.

Pevně věříme, že vás naše nové interaktivní webové stránky zaujmou a stejně tak vás zaujme i kvalita a nápaditost našich výrobků, kterých i s fasádními profily vyrábíme bezmála osmset.

Těšíme se na jakýkoliv druh spolupráce

Kolektiv firmy DEKORA STUCK

Ukázky našich vizualizací

exterier-1 exterier-2

prezentace-d1 prezentace-d2

prezentace-d3 prezentace-d4
 

Produkty

Interiérové sádrové výrobky

sadrove-vyrobky-ilustracni-foto.jpg V této části najdete kompletní nabídku sádrových interierových výrobků naší firmy.

Sádrové prvky, do kterých přidáváme speciální výztuhu sloužící na bezpečnou přepravu, vyrábíme z modelářské sádry bez dalších příměsí. Tyto výrobky jsou buď odlévané do forem (foto) anebo pomocí šablon vyráběné na dlouhých rovných stolech.

Z dlouholetých zkušeností je vyrábíme v délce 1,5 metru (foto) a balíme do speciálních k tomu určených kartonů spolu s materiály, které zabrání poškození těchto výrobků při přepravě.
Sádrové prvky jsou vždy suché a tím jednak odlehčené, ale hlavně nemusí schnout přímo na stavbě tak, jako tomu bolo za starých časů. Montažní postup jako i katalog si můžete najít na našich webových stránkách.

Exteriérové fasádní výrobky

fasadni-vyrobky-ilustracni-foto1.gif V této části najdete kompletní nabídku exterierových, fasádních vyrobků naší firmy.

Při výrobě fasádních prvků používáme odlišnou technologii jako při interierových prvcích.
Hlavní částí fasadních prvků je polystyrenové jádro vyřezané na přesné řezačce polystyrenu. Takové jádro vystužíme a v několika vrstvách pomocí šablon natáhneme asi 4 milimetrovou souvislou vrstvu materiálu, který má cementový základ. Takový povrch je hladký a velmi tvrdý.

Při výrobě exterierových prvků taktéž používáme různé směsi betonů, které používáme na odlévání plastických, dekorovaných prvků. Hladké prvky vyrábíme v délce 2 metry, případně na míru. Montážní postup jako i celý katalog těchto výrobků můžete najít na našich webových stránkách.

Soubory ke stažení

Související stránky

Žádost o ceník produktů

Zde si můžete zažádat o zaslání ceníku pro sádrové nebo fasádní produkty od firmy DEKORA STUCK. Stačí když vyplníte následující formulář. ..»..

zpět | nahoru