Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaAktuality - zde zobrazit všechny článkyProběhla výstava "Dům a byt 2008" Ostrava

Proběhla výstava "Dům a byt 2008" Ostrava

24.10.2008 - Ve dnech 16. až 19. října se konala výstava "Byt a dům 2008" na ostravském výstavišti Černá louka

Cech malířů a lakýrníků měl na této ostravské výstavě svůj stánek, který byl spojen i s poradenským centrem, které bylo ve stálém 100% nasazení vedeno beskydskou skupinou. Již poloha stánku zaručovala vysokou návštěvnost z řad veřejnosti, neboť byl stánek u samého vchodu. Je patrné, že lidé se více a více zajímají  o skutečně profesionální práci, její záruky a kvalitní provedení. Nejen díky takovýmto výstavám se Cech již dostal do širokého povědomí veřejnosti a lidé už vědí, že se stěna může "obléknout" do barevného hávu ušitého na míru nejlepšími profesionály v oboru. Veřejnost už ví, že členství v Cechu je zárukou takové profesionality.

Jako na každé výstavě i tentokrát byly prováděny praktické ukázky aplikací nátěrových hmot, kterých se tentokrát se ctí chopil pan Sasín a ostatní členové beskydské skupiny.  

Již tak velký zájem o stánek zvýšila i přítomnost pana Koubka, který je dobře známý. ... a to nejen kutilům, z televizní obrazovky.  

Dále mediálně podpořil celou akci Český Rozhlas. Záznam rozhovoru naleznete zde:

http://www.rozhlas.cz/default/default/rnp-player.html?id=00806257&br=64&s=

Tímto bychom chtěli poděkovat všem členům, kteří se stavili na stánek a podpořili kolegy. Jsme velmi rádi, když spolupráce jak jednotlivců tak skupin nese výsledky.

Ještě jednou děkujeme členům beskydské skupiny za pomoc na stánku a hlavně při konání soutěže učňů "Malíř 2008".

Odkaz na článek včetně fotografií ze soutěže "Malíř 2008"  naleznete zde: /index.php?cmd=item&id=146&menuID=1

Hodnocení výstavy a soutěže ústy vedoucí beskydské skupiny:

 

Dne 16.10 jsme opět na výstavě v Ostravě zahájili poradenské centrum malířů pro návštěvníky. Tentokrát za spolupráce Mirka Koubka, který k našemu stánku přivábil spoustu svých fanynek.

S poradenským centrem také spolupracovala na vysoké úrovni firma JUB s Danem Válkem a Honzou Sadílkem. Bohužel ostatní firmy toto poradenské místo pojali jako místo prodejní, což nás mrzí.

Co se týče průběhu výstavy a soutěže byl nebývalý zájem jak o soutěž učňů, tak o rady profíku z Beskydské skupiny, kteří pomáhali a radili, seč jim síly stačily. Perlou pro návštěvníky byla beseda s učni za přítomnosti návštěvníků, kde cechmistr Radek Konečný předváděl své ukázky a hovořil o budoucnosti řemesla.

Z řad Beskydské skupiny musím vyzvednout snahu cechařů p. Maliny, p.Knápka, p. Kaňi, p. Prašivky a p. Otýpky. Co nás velice mrzí je fakt, že na rozdíl od návštěvníků, kteří měli opravdový zájem o průběh jak výstavy, tak soutěže, byl tento zájmem ze strany cechařů poněkud menší. Dal by se spočítat na prstech jedné ruky.

Co se týče organizace soutěže, kterou měl pod palcem Pavel Žatečka, není co dodat prostě za jedna. Při vyhlašováni vítězů, přišli závistivě nakouknout i vedle soutěžící učni instalatérští, kteří tiše záviděli našim hochům ceny a zájem o naše řemeslo. Krátce shrnuto, úspěch, propagace řemesla, organizace výstavy a soutěže jednoznačně nejlepší v krátké historii naší účasti na výstavách Dům a byt.

Také můžeme s klidem dodat, že snad byla i největším přínosem pro cech s naší účasti na Ostravských výstavních akcích.

Za celou beskydskou skupinu Sasínovi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cech malířů a lakýrníků ČR - Stavinohová Šárka, 24.10.2008, 10:17

zpět | nahoru