Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417

Nové odstíny Primalex 2014

12.3.2014 - Primalex představuje v rámci svých řad šest nových hotových atraktivních odstínů. Výrazné tmavé odstíny nově nabídne řada sytých, intenzivních omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný, a to černou variantu Piano a hnědý Swing. Kolekce elegantních tónů inspirovaných přírodou se v rámci řady Primalex Inspiro rozrostla o odstíny Měsíční šeď, Oblázkově hnědá a Béžový kašmír.

NOVÉ ODSTÍNY PRIMALEX 2014

 

PIANO - luxusní elegantní černá obléká moderní interiéry

Primalex představuje v rámci svých řad šest nových hotových atraktivních odstínů. Výrazné tmavé odstíny nově nabídne řada sytých, intenzivních omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný, a to černou variantu Piano a hnědý Swing. Kolekce elegantních tónů inspirovaných přírodou se v rámci řady Primalex Inspiro rozrostla o odstíny Měsíční šeď, Oblázkově hnědá a Béžový kašmír. Řada jemných pastelových odstínů Primalex PLUS Barevný je nově širší o bílou kávu v podobě odstínu Latte. Novinky v kolekcích PRIMALEX tradičně vycházejí z požadavků českých zákazníků a specifik bydlení u nás. Nové odstíny, patřící z velké části mezi škálu neutrálních, jsou výsledkem průzkumu nejoblíbenějších odstínů obarvovaných v tónovacích centrech PRIMALEX. Neutrální odstíny jsou totiž sázkou na jistotu: Světlé dodají interiéru potřebný klid a pocit harmonie, tmavé upoutají pozornost a působí originálně až dramaticky. Neutrální odstíny ocení i milovníci pestrých barev, protože jsou s nimi kombinovatelné a pomohou jim zazářit. Více na www.primalex.cz.

 

Ač neutrální odstín, je černá specifická a mezi novými odstíny v řadách PRIMALEX nepřehlédnutelná. Jedná se o barvu, která zklidňuje, zchlazuje, uzavírá a tlumí. Zároveň však upoutává pozornost, lze ji proto s úspěchem použít na podtrhnutí a zvýraznění detailů. Interiéru dodá punc luxusu. Ve feng-šuej je černá barva spojená s prvkem „voda“, přirovnává se k vodní hladině za nočního ticha. Je-li černá použita s citem, pak do moderních bytů velmi dobře zapadne. Pohlcuje však světlo, takže v menším prostoru se uplatní spíše na menších plochách a na detailech.

 

·      PIANO, exkluzivní matná černá přibyla do vzorníku sytých intenzivních odstínů Primalex Fortissimo Barevný.

 

 

Další novinkou v řadě Primalex Fortissimo Barevný je:

 

·      SWING, plný hnědý odstín, který je velmi efektní. Vychází z přírody, zmírňuje napětí a působí harmonicky, ale přesto nikdy neomrzí. Velmi kultivovaně například vypadá „swingový“ interiér koncipovaný tzv. tón v tónu.  Vybrané menší stěny, nábytek nebo závěsy a dekorativní prvky se volí v tónu syté hnědé, dojem pak změkčují světlejší odstíny, například krémová.

 

Kromě nových variant PIANO A SWING zahrnuje kolekce vysoce kvalitních omyvatelných nátěrů Primalex Fortissimo Barevný dalších 9 sytých, intenzivních odstínů.  

 

 

Většina z nás si jako neutrální barvy představí bílou nebo kávovou. Barevná škála neutrálních odstínů je však daleko širší, tvoří ji tóny od bílé, přes šedou a béžové tóny, až po pískovou. Dle zvoleného odstínu mohou tyto odstíny interiér zchladit i proteplit. Oblíbené jsou také díky své nadčasovosti a přizpůsobivosti – s trochou nadsázky totiž ladí vždy a všude. Ideální pozadí poskytují všem předmětům, kterými se rádi obklopujeme, navíc uvolňují a uklidňují. Neutrální odstíny se hodí do minimalistických interiérů i k rustikálnímu vzhledu. Lze je kombinovat s mnoha materiály, mohou tak tvořit základ nesčetně stylů.

 

Řada Primalex Inspiro je širší hned o tři odstíny, a to o Měsíční šeď, Oblázkově hnědou a Béžový kašmír:

 

·        Měsíční šeď – šedá je v interiérovém designu doslova nepostradatelná. Měsíční šeď připomíná nebe pod oblačnou oblohou a v interiéru se hodí v podstatě kamkoliv. Jde o univerzální odstín, který dá vyniknout jakékoliv jiné barvě, se kterou se kombinuje. Díky šedé lze dokonce ztlumit ostré a příliš zářivé tóny. Zajímavá je například kombinace šedé s tyrkysovou, růžovou, červenou, nebo žlutozelenou.

 

·        Oblázkově hnědáodstín decentní a elegantní, který do interiéru přináší pocit stability a klidu. Se svým přírodním charakterem, který nese stopu dřeva i země, se dobře hodí k pohodlnému a útulnému rázu interiéru.

 

·        Béžový kašmír působí velmi přirozeně, je totiž inspirován jak živou, tak i neživou přírodou. Béžový kašmír působí klidně, přirozeně, uvolněně a přátelsky, a přitom vyzařuje lehkost, měkkost a nadýchanost.

 

Trojice nových odstínů zapadne od letošního roku do řady Primalex Inspiro, promyšlené koncepce celkem patnácti vzájemně kombinovatelných odstínů inspirovaných přírodou.

 

V řadě Primalex PLUS Barevný nově přibyl odstín Latte, delikátní jemný pastelový odstín bílé kávy. Je ideální pro dosažení klidné a tiché atmosféry. Latte se uplatní nejen v obývacích prostorách, ale také v dalších místnostech jako je ložnice, kde prostor zútulní a proteplí. Je ideální v kombinaci s výraznými odstíny, jimž pomáhá zazářit. Skvělým doplňkem Latte jsou proto kontrastní prvky jako police nebo rámy obrazů v teplých tónech.

 

 

Nátěry PRIMALEX lze zakoupit ve specializovaných prodejnách, např.
v síti prodejen Dům barev (
www.dumbarev.cz). Více na www.primalex.cz.

 

 

Primalex

Základem sortimentu značky Primalex jsou malířské nátěry, které si získaly oblibu jednoduchou aplikací, širokým rozsahem druhů a především trvale stabilní kvalitou, která je kromě vlastní laboratoře kontrolována organizací ITC Zlín. Primalex je jednou z mála značek, která certifikovala systémy ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 společně a získala tak Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. Získala také mezinárodně uznávané certifikáty IQNet. Primalex dodává na trh kompletní spektrum nátěrových hmot zahrnující vnitřní malířské nátěry, fasádní barvy, omítky, barvy na kov a dřevo, zateplovací systém, prostředky na úpravu podkladu a disponuje sítí přibližně 300 Kolorovacích center pro obarvování nátěrových hmot. Ta je nejširší v rámci České a Slovenské republiky s ideální dostupností pro spotřebitele ve všech regionech. Spotřebitelům jsou na nejmodernějších strojích na počkání připraveny vysoce kvalitní obarvené interiérové a fasádní nátěry, omítky a barvy na kov a dřevo.

 

O skupině PPG

Vizí společnosti PPG je I nadále zůstat předním světovým výrobcem nátěrových hmot a dalších speciálních výrobků. Díky inovacím, úsilí o udržitelný rozvoj a kompetenci v oblasti barev pomáhá PPG svým zákazníkům v průmyslu, dopravě, výrobě spotřebního zboží a na trhu autopříslušenství vylepšovat více povrchů různými způsoby než kterákoliv jiná společnost. Společnost PPG byla založena v roce 1883, má světové ředitelství v Pittsburghu a působí ve více než 60 zemích po celém světě. Tržby v roce 2011

 

  
             měsíční šeď                                  oblázková hnědá

 
                  
latte                                    béžový kašmír

 

 

 

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR - Topolančino, 12.3.2014, 09:45

zpět | nahoru