Hlavní menu

Přihlášení

Přihlašovací jméno / e-mail + heslo
Zapomněli jste heslo? Nechte si heslo zaslat na e-mail. Pokud nemáte přístupové údaje a jste členem Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR, kontaktujte správce serveru.

Sídlo Cechu:
SEKRETARIÁT - CMLT ČR

informační centrum

Cech malířů, lakýrníků a tapetářů ČR

AUTORIZOVANÁ PROFESNÍ ORGANIZACE

Učňovská 1 (1.patro)
190 00 Praha 9
tel:     266 106 572 
mob.: 777 02 04 03

e-mail: info@CMLT.cz

www: www.CMLT.cz 

zastávka "Spojovací" -

budova SOŠ Jarov

Registrace vedená :

Městský soud Praha, spisová značka L 12982

Ič: 266 02 032

Dič: CZ26602032

 

GPS souřadnice:

N-50°5'30.22"

E-14°30'1.572" 

 

Správce serveru:
T-Centrum.CZ, a.s.
www.tradecentrum.cz
tradecentrum@t-centrum.cz
Tel./fax: +420 267 132 417
Jste zde: Hlavní stránkaČESTNÍ členové Cechu4 - Vážený partner Cechu - SAINT-GOBAIN ADFORDS CZ s.r.o.
4 - Vážený partner Cechu - SAINT-GOBAIN ADFORDS CZ s.r.o.

4 - Vážený partner Cechu - SAINT-GOBAIN ADFORDS CZ s.r.o.

Kontakt

Obor:sklovláknité tapety
IČ:00012661
DIČ:CZ00012661
Adresa:Sokolovská 106, 570 01 Litomyšl - Nedošín
Telefon:461 651 110
E-mail:adfors.eu@saint-gobain.com
Web:eu.adfors.com/cs

Informace

Společnost Saint-Gobain ADFORS, lídr v oblasti výztužných technických textilií pro stavební trhy

Společnost Saint-Gobain ADFORS, zaměřená na stavební a průmyslové trhy, nabízí kompletní portfolio textilních technologií a technologií tužení s využitím sklovláknité příze a syntetických i přírodních vláken.

Jsme uznávaným lídrem v oblasti výroby a zpracování sklovláknité příze díky znalostem a odbornosti získaným během posledních 80 let. V souladu s posláním skupiny Saint-Gobain Group, do které patříme, se naše výrobky a inovativní a výkonná řešení zaměřují na poskytování výkonu, pohodlí a bezpečnosti koncovým uživatelům.

Váš inovativní partner pro technické textilie

S našimi zákazníky se snažíme rozvíjet důvěryhodná a dlouhodobá partnerství díky úzké spolupráci a společném vývoji, abychom zaručili vývoj nejlepších řešení, která splní všechny požadavky trhu. Naše týmy podporují zákazníky od vývoje produktu až po poprodejní fáze, přičemž schopnost reagovat a poskytnout požadovaný servis je naši hlavní prioritou.

Integrovaný a rostoucí podnik

Společnost ADFORS těží z jedinečné pozice: své silné znalosti v technologii výroby a zpracování skleněných vláken.
Výroba skleněného vlákna společností Vetrotex spojená s naším know-how v oblasti tkaní, pletení a tužení nám umožňuje nabízet širokou škálu technických tkanin, které splňují rozmanité požadavky našich zákazníků.

Skutečnost, že začínáme výrobou samotného skleněného vlákna, nás dělá inovativnějšími a konkurenceschopnějšími. Kvalita našich textilních řešení je navíc kontrolována ve všech fázích výroby.

HKO vyrábí již více jak 40 let technické textilie určené pro extrémně vysoké teploty. Do celého světa dodává vysoce kvalitní jehlované rohože, stejně tak povrchově upravené  (coatované a laminované) tkaniny, které slouží pro izolaci nebo požární odolnost v automobilovém průmyslu nebo u industriálních zákazníků.

Textilní technologie

ADFORS je jedinou společností, která nabízí všechny následující technologické platformy z jednoho zdroje a poskytuje kompletní řadu důkladně navržených, vysoce inovativních a přizpůsobených řešení pro trh OEM. Profitujeme z jedinečné pozice; silná odbornost ve sklovláknité technologii spojená s rozšířenými znalostmi v tkaní, pletení, výrobě rohoží a apretování.


 

zpět | nahoru